Search This Blog

Wednesday, May 2, 2018

Sunshine Blogger Award

Just want to post another article today because guess what? I was nominated the Sunshine Blogger award by Jason Zimmerman and Peter Rogati from https://miznos.wordpress.com and Erica Floret of https://undyingjoy.wordpress.com!!

After I answer the questions, I will nominate a few blogs that I really like and ask the owners/founders of those blogs questions.

Questions from Jason and Peter:
1. What’s your favorite obscure crayon color?
Answer: Hmm... Red.
2. Have you ever laughed at the wrong moment?

Answer: Yes, I have.
3. Do you have any unique skills or weird talents?

Answer: I am double-jointed on my fingers and I can mimic some fictional characters like Gollum from LOTR... Mainly Gollum.
4. Which is more satisfying: when you perfectly fill a page with words or the feeling of a pen against paper?

Answer: Probably perfectly filling a page with words.
6. In your opinion, which sport is the most pointless?

Answer: That's tough. Probably American football, because it should be called soccer while American soccer should be football. That's me.
7. If you could be anyone (other than yourself) for one day who would it be?

Answer: Um, I think I might be content with being myself everyday until the day I die. Okay, fine, I might be King Solomon of Israel.
8. What is the least favorite post you’ve written on your blog?

Answer: To be honest, probably We Are Overcomers.
9. What is the awkwardest thing you’ve ever said?

Answer: Hehehe... Something tells me this is my least favorite question, but fine. The most awkward thing I ever said was "I love you" to a girl I "liked." ('cause I didn't really like the girl) Yep, definitely my least favorite.
10. What fictional character from LOTR do you get the most frustrated at? Why?

Answer: Probably Sauron. Because the only things he did in the LOTR is simply show his Eye, not being in any battles himself, and saying to Frodo, "I see you!" It's like Sauron likes hide-and-seek.
11. What’s your favorite book of the Bible? Why?

Answer: James.

That was all the questions from Jason and Peter, now for the questions from Erica.

Questions from Erica:
1. What sort of book do you wish you could buy but it doesn’t exist?
Answer: Hmm... This is the toughest question. I honestly do not know.
2. What’s your favorite drink?
Answer: Water.
3. What’s your favorite book?
Answer: The Bible obviously!!
4. What have you found to be the most effective way to get followers on your blog?
Answer: Um... Not my kind of question since I am not an expert blogger... Oh wait I have, even though I never used it yet! Go to friends and ask them if they would like to follow/subscribe to your blog.
5. If you could give one blogging tip to other bloggers, what would it be?
Answer: PRAY! Pray to God for wisdom and strength as you blog.

Now for the nominations:
1. Erica Floret from Undying Joy
2. Jason Zimmerman and Peter Rogati from Miznos (to inform that they are soon relaunching their blog, click here for info.)
3. Julia Rose from Julia Rose
4. Madison Grace from Madison Grace (Author)
5. Anna-Lee from Anna-Lee Leilani

My questions for you all:
1. What is your favorite song?
2. What are your two favorite books?
3. If you could visit one US president in history, who would it be?
4. What's your favorite Bible verse?
5. Favorite subject in school?
6. Favorite food?
7. If you could go anywhere in the world, where would you go?
8. Hugs or handshakes or waving?
9. Favorite animal?
10. Do you want to "Do Hard Things"?

Take your time to answer these questions. Enjoy!

Your brother in Christ,
Michael.

No comments:

Post a Comment